U bent hier: Home » Blog » Telecom providers » Ben
Post image for Ben

Ben

Ben is een telecomaanbieder die gebruikmaakt van het netwerk van T-Mobile. Bij Ben kunnen klanten diverse abonnementen afsluiten, waaronder het Sim Only  abonnement.

Wie een Sim Only-abonnement afsluit bij Ben, krijgt geen telefoontoestel cadeau, maar alleen een SIM-kaart. De kosten die anders gemaakt moeten worden voor het bestellen van een telefoon, worden nu afgetrokken van de prijs. Daardoor zijn klanten bij Ben redelijk voordelig uit.

Geschiedenis
Ben is een telecomaanbieder die sinds 1999 actief is op de Nederlandse mobiele telefoniemarkt. Binnen meer dan tien jaar tijd zijn er diverse Nederlandse aanbieders toegetreden tot de telecommunicatiemarkt, waardoor Ben probeert op diverse raakvlakken onderscheidend te zijn. Zo kunnen klanten maandelijks hun SimOnly-abonnement opzeggen. Klanten die echter voor een langere tijd een verbintenis aangaan met Ben, kunnen een mooie korting bedingen.

In 2003 nam Ben een tijdelijke pauze van de telecommarkt. Toen werd het bedrijf volledig overgenomen door moederbedrijf T-Mobile. Een aantal jaar geleden trad Ben opnieuw toe tot de telecommarkt.

Deze telecomprovider maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Dankzij het zeer uitgebreide netwerk van T-Mobile kunnen klanten rekenen op een uitstekende bereikbaarheid.

Vorig artikel:

Volgend artikel: