U bent hier: Home » Blog » Telecom providers » Hi
Post image for Hi

Hi

Hi is een telefonieprovider in Nederland, die gebruikmaakt van het telefonienetwerk van KPN. KPN heeft de ambitie om het beste mobiele netwerk te blijven garanderen. Daarom investeren zowel KPN als Hi flink in de kwaliteit en betrouwbaarheid van het mobiele netwerk. Op deze manier zijn klanten van Hi zeker van een hoge bereikbaarheid en worden zij betrokken bij een voortdurend proces van verbeteringen van moderne technieken.

Altijd bereikbaar
Over duizenden locaties in heel Nederland heeft Hi diverse antennes verspreid. Door dit te doen, hoopt Ben een optimaal bereik te kunnen garanderen aan haar klanten. Ook op een eiland zoals Vlieland of op het drielandenpunt bij Vaals is de verbinding met de provider gewoon optimaal.

Naar eigen zeggen kan Hi zelfs ontvangen worden door klanten die zich vier meter onder de grond in de Schipholtreintunnel bevinden.

Sim Only
Ook bij Hi kunnen klanten een Sim Only abonnement afsluiten. Hi begrijpt dat klanten die nog een goed werkende telefoon hebben, deze niet zomaar willen vervangen. Klanten die dus nog een tijd met hun huidige telefoon door blijven werken, kunnen gebruikmaken van diverse kortingen.

Binnen het abonnement kunnen klanten bellen, sms’en en internetten. Met een downloadsnelheid tot wel 2 Mb per seconde, hoeven klanten zich niet te ergeren aan een slome internetverbinding.

Bezitters van een BlackBerry kunnen door blijven pingen dankzij de speciale BlackBerry-bundel, die slechts enkele euro’s per maand kost.

KPN-netwerk
Hi maakt als telefoonprovider gebruik van het netwerk van KPN. Met duizenden antennes in heel Nederland en forse investeringen in het voortschrijdende proces om voortdurend de technieken te verbeteren is de klant ervan verzekerd dat hij altijd bereikbaar is.

Doordat ook de internettechnieken op het KPN-netwerk steeds weer verbeterd worden, kunnen klanten internetten met een hoge downloadsnelheid. Want wees eerlijk: ‘Wie belt er nou nog?!’

Volgend artikel: