U bent hier: Home » Blog » Telecom providers » Hollandsnieuwe
Post image for Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een recent toegetreden telecomprovider en maakt gebruik van het moderne netwerk van Vodafone. Sinds 2011 kunnen klanten ook in Nederland een Sim Only-abonnement afsluiten bij Hollandsnieuwe.  Een abonnement bij Hollandsnieuwe is erg goedkoop, omdat het een virtuele provider betreft die zich alleen richt op SimOnly-aanbiedingen.

Een andere kijk
Deze telecomprovider kijkt met een frisse blik naar de telefoniemarkt in Nederland. Daardoor zijn de abonnementen bij Hollandsnieuwe anders dan anders. Het doel is dan ook om het afsluiten van mobiele telefonie-abonnementen weer begrijpelijk te maken. Om het afsluiten weer begrijpelijk te maken, heeft HollandsNieuwe geen contracten met kleine lettertjes of addertjes onder het gras.

Een helder aanbod
Daarom doet Hollandsnieuwe altijd een helder aanbod. Met een verfrissende en nuchtere aanpak zijn de tarieven laag en altijd goedkoop.

Als blijkt dat de klant bijna over zijn belbundel heen is, krijgt hij of zij een seintje van de telecomprovider. Wanneer zij dit seintje ontvangen, kan men ervoor kiezen om de bundel uit te breiden tegen hetzelfde tarief. Ook als de bundel niet uitgebreid wordt, kan de klant wel gesmst of gebeld worden, maar zelf niet meer bellen of smsen.

Bundel
De klant kan zelf van tevoren de bundel op ieder moment online omhoog of naar beneden bijstellen. Zo bellen klanten dus nooit buiten bundel, en komen zij nooit voor onvoorziene verrassingen te staan. Bellen, sms’en en internetten kan allemaal in één bundel. Is er een periode waarin de klant meer belt dan gebruikelijk, dan kan hij gemakkelijk het abonnement bijstellen.

Bij HollandsNieuwe moeten klanten van tevoren betalen. Daardoor kunnen klanten niet langer verrast worden door een hoge telefoonrekening.

Vodafone
Hollandsnieuwe is dochter van Vodafone en opgezet door Ramon van Velzen. Het bedrijf is gevestigd op Schiphol-Rijk. Met een klein team maar eigen beleid kan Hollandsnieuwe inspelen op de eisen van de klant.

Vorig artikel:

Volgend artikel: