U bent hier: Home » Blog » Nieuws » Hollandsnieuwe treedt toe op zakelijke markt

Hollandsnieuwe treedt toe op zakelijke markt

De Sim Only provider Hollandsnieuwe gaat binnenkort haar diensten ook aanbieden op zakelijke markt. Daarmee wordt ondernemers inzicht en controle geboden door sim only abonnementen zonder toestel aan te bieden. Na ruim twee jaar sim only abonnementen aanbieden op de particuliere markt, denkt de operator nu ook klaar te zijn voor een toetreding op de zakelijke markt.

Kleine ondernemers
Hollandsnieuwe biedt nu ook sim-only abonnementen aan op de zakelijke markt. Deze abonnementen zijn gericht op kleinere ondernemers. De sim-only keuzes van Hollandsnieuwe zijn een mix van voordelen van een abonnement, maar met de beperkingen van prepaid aansluitingen. Door het instellen van een belplafond, weten ook zakelijke gebruikers van tevoren hoeveel geld zij spenderen aan hun telefoniekosten.

De afgelopen jaren werd HollandsNieuwe zo succesvol op de telecommarkt, dat zij besloten hebben om nu ook abonnementen aan te bieden op de zakelijke markt. In totaal zijn enkele tienduizenden klanten de afgelopen jaren overgestapt naar deze virtuele telecomprovider. Eenzelfde formule gaat straks gelden voor ZZP’ers en kleine ondernemers.

Mix
De sim only abonnementen van Hollandsnieuwe is een combinatie tussen lagere tarieven en de controle over het beltegoed. Dat is ideaal voor ZZP’ers die wel op de kosten moeten letten. Of voor kleine ondernemingen met maar een paar personeelsleden in dienst. Een dergelijk abonnement is zo ideaal omdat de kosten beperkt kunnen worden.

Zo kunnen ondernemers in de begroting al rekening houden met hun verwachte telefoonkosten. Met het belplafond kan het limiet immers nooit overschreden worden.

Drie bundels
Als ZZp’er of kleine ondernemer kun je straks drie abonnementen afsluiten. Het aantal belminuten worden in  eenheden verkocht, waarbij bij de laatste 3 euro aan beltegoed een waarschuwings-smsje wordt verstuurd. In dat sms’je staat dat de gebruiker bijna door zijn beltegoed heen is.

Vanaf het moment dat het beltegoed op is, kan deze alleen worden opgewaardeerd door de eindverantwoordelijke. Tot die tijd is bellen, sms’en en internetten afgesloten.

Automatisch aanvullen
Maar als je als baas niet voortdurend de belkosten in de hand wilt houden en je personeelsleden genoeg vertrouwt, kun je er voor kiezen om een automatische aanvulling aan te zetten. Dan heb je echter geen controle over je telefoniekosten.

Opwaarderen kan met 5, 10, 20, of 40 euro, net als in de winkel. De tarieven van de vooraf ingekochte bundel blijven na opwaardering gelden. Daardoor gaat de bundel niet opeens veel sneller op.

Abonnementstarieven
Het goedkoopste tarief op de zakelijke markt gaat straks 8,00 euro per maand kosten. In dat geval kun je 225 MB internetten, 225 belminuten verbellen of 225 sms’jes sturen. Het duurste abonnement kost 25,25 euro per maand, en geeft 1000 eenheden tot de beschikking.

Mocht je al die rompslomp niet aankunnen, dan kun je kiezen voor een vast abonnement. De eenjarige abonnementen zijn dan per maand zo’n 1,75 euro duurder.

Vergelijk sim only abonnementen om uit te zoeken of een sim only abonnement iets voor jou of je bedrijf is. Dan kan enkele tientallen tot honderden euro’s per jaar besparen.

Vorig artikel:

Volgend artikel: