U bent hier: Home » Blog » Telecom providers » KPN

KPN

KPN is één van de grootste en meeste toonaangevende telecomaanbieders die er in Nederland te vinden zijn. Niet alleen biedt KPN een telefonienetwerk aan, maak ook internet, sms’en en IT-diensten behoren tot de diensten van KPN. Zakelijke klanten worden voorzien van complete oplossingen. Wie zich als klant van KPN regelmatig in het buitenland bevindt, hoeft zich geen zorgen te maken over de dekking: KPN bezit ook het Duitse E-Plus en het Belgische BASE.

Indrukwekkende portfolio
In Nederland bezit KPN vele telecomlabels waarmee verschillende doelgroepen worden aangesproken. In Nederland kunnen consumenten kiezen voor simpelweg KPN, voor zowel de vaste als mobiele telefonie, Hi, Telfort, XS4ALL en Ay Yildiz.

In België en Duitsland bezit KPN BASE en E-Plus, waardoor klanten die zich regelmatig in het buitenland bevinden altijd bediend worden van een betrouwbaar netwerk.

Klanten
Dankzij het aanbieden van eenvoudige en persoonlijke kwaliteitsproducten, heeft KPN een zeer groot klantenbestand. Wereldwijd had KPN in 2011 meer dan 44,5 miljoen klanten

Bij KPN staan drie kenmerken centraal: het bedrijf probeert klanten op een zo persoonlijk mogelijke manier te benaderen. Daarom stelt KPN zich toegankelijk, eerlijk, open, duidelijk en sympathiek op tegenover de klant.

Daarnaast zijn de producten helder en eenvoudig te noemen, waardoor klanten niet hoeven te worstelen met moeilijke vraagstukken. En als een klant dan toch nog vragen heeft, dan staat er altijd een vriendelijke KPN-medewerker klaar om de vraag te beantwoorden.

Dat is goed voor het derde kenmerk: vertrouwen. KPN wil voortdurend blijven groeien. Daarom moeten zij de beste op de telecommarkt proberen te zijn. Door voortdurend te investeren in nieuwere, betere technieken blijven de diensten werken.

Abonnement afsluiten
Bij KPN kun je gemakkelijk een SIM-only abonnement afsluiten. Als je nog geen nieuwe telefoon nodig hebt, waarom zou je dan een nieuwe kopen? Met het netwerk van KPN is de klant zeker dat hij altijd bereikbaar is.

Vorig artikel:

Volgend artikel: