U bent hier: Home » Blog » Telecom providers » MTV Mobile
Post image for MTV Mobile

MTV Mobile

MTV Mobile is het mobiele sim only merk van entertainmentzender MTV. De vroegere muziekzender biedt een goedkoop sim only abonnement, speciaal bijgesteld op de wens van jongeren. Onder de noemer ‘Gif me more MTV’ lanceerde MTV Mobile een nieuwe campagne die jongeren er toe moest bewegen over te schakelen op de abonnementen van MTV. MTV Mobile is een virtuele provider, en maakt gebruik van het mobiele netwerk van T-Mobile.

Speciaal voor jongeren
Jongeren willen hun smartphone zo optimaal mogelijk gebruiken. Jongeren gebruiken hun smartphone steeds vaker voor zaken als WhatsApp, het streamen van muziek via Spotify en het bekijken van YouTube-filmpjes. Daarom heeft MTV Mobile tegen een laag tarief een grote bel- en internetbundel.

De tijd staat niet stil, en zeker de wens van jongeren betreft het mobiele netwerk niet. Kortgeleden kwam er een nieuwe, snellere mobiele internettechniek naar Nederland: 4G.

4G
4G internet is bijna net zo snel als de internetverbinding thuis met een snelheid van maximaal 50 Mb per seconde. Dat is veel sneller dan het huidige 3G-internet, wat de meeste sim only providers nu nog aanbieden. Je profiteert bij MTV Mobile van een razendsnelle internetverbinding, waardoor je ongestoord films en muziek kan streamen op je smartphone.

T-Mobile
MTV Mobile is een mobiele sim only provider met een geheel eigen kijk op hoe een jongerenlabel sim only provider zich zou moeten opstellen. Daarnaast biedt MTV Mobile het voordeel dat alle series die op MTV worden uitgezonden, ook online te streamen zijn via de website van MTV Mobile.

MTV Mobile maakt gebruik van het snelle, moderne netwerk van T-Mobile. Daarmee weet je zeker dat je altijd goed zit, en altijd bereikbaar bent!

Vorig artikel:

Volgend artikel: