U bent hier: Home » Over ons

Over ons

OnlySim.net is een website die volledig is toegelegd op sim only telefoonabonnementen.  Een sim only abonnement is een abonnementsvorm waarbij de consument geen gebruik maakt van aanbiedingen zoals korting op een telefoon, tablet of computer, maar enkel en alleen een contract afsluit voor het afnemen van de telecom diensten.

OnlySim.net verzamelt van alle providers deze gegevens en slaat die op in een database. Wanneer een bezoeker de instellingen van de zoekfilter aanpast,  wordt deze op basis van die criteria doorzocht, en op volgorde van prijs in de tabel geladen.

Het is mogelijk om fors te besparen op de telefoonrekening door sim only abonnementen te vergelijken. Hoe hoog de besparing precies kan worden, is afhankelijk van het verbruik van het aantal belminuten, sms en aantal MB’s per maand.

Web4me

Web4me is een bedrijf dat zich bezig houdt met affiliate-marketing en vergelijkings-software in de financiële sector. Deze vergelijkingsmodules staan bekend om hun eenvoud en snelheid. Na bestudering van het huidige aanbod werd de conclusie getrokken dat er op het gebied van sim only abonnementen nog geen vergelijkingswebsites waren die een allesomvattende snelle vergelijking boden die konden evenaren aan de standaarden van Web4me.
Met OnlySim.net hebben wij geprobeerd een volledig informatieve website te creëren, met alle mogelijk informatie omtrent sim only abonnementen, waarbij gebruikersvriendelijkheid en volledigheid wordt nagestreefd.

Verdienmodel

OnlySim.net maakt gebruik van affiliate netwerken. Wanneer een bezoeker een sim only abonnement vindt dat hem bevalt, via de links op de site naar de provider website gaat, en daar ook daadwerkelijk een contract afsluit, wordt er een vergoeding uitgekeerd naar Web4me.
De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van de provider, het type abonnement en of wij een samenwerking met de provider hebben.
Bij SimOnly.net speelt de hoogte van deze vergoedingen verder geen rol op de presentatie van de zoekresultaten. U kunt er vanuit gaan dat de vergelijkingen onafhankelijk en de juiste keus gemaakt kan worden op basis van bundel, prijs, internetsnelheid en aansluitkosten.
Mocht u desondanks tips of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat wij onze website kunnen verbeteren.

Het OnlySim.net team.

Web4me (KVK 56685521)
Goyerkamp 21
8014 EH Zwolle
Nederland