U bent hier: Home » Blog » Telecom providers » Robin Mobile
Post image for Robin Mobile

Robin Mobile

Tot juni 2012 was er geen enkele mobiele sim only provider op de markt die onbeperkt bellen, sms’en en internetten aanbiedt. Wilfred Rottier hoorde daardoor veel klachten van mensen die buiten hun bundel of abonnement hadden gebeld. Daarom kwam hij met een nieuw systeem: de abonnee betaalt een vast bedrag per maand en mag daarmee onbeperkt bellen, sms’en en internetten. Daarmee was Robin Mobile geboren.

Onbeperkt
Abonnees van Robin Mobile kunnen een maandelijks opzegbare sim only abonnement afsluiten, waarmee zij onbeperkt kunnen bellen. Het idee om een onbeperkt abonnement aan te bieden, bestond al sinds juni 2012, maar was nog niet concreet. Een jaar later sloot Robin Mobile een contract af met het netwerk KPN. Sindsdien is Robin Mobile officieel in de lucht.

Belangrijke pijlers
Het is voor Robin Mobile belangrijk dat onbeperkt bellen ook echt onbeperkt betekent. Daarom werkt de provider in tegenstelling tot veel andere providers niet met een belplafond. Ook het idee belbundel is deze provider volledig afgestapt. Onbeperkt is bij Robin Mobile echt onbeperkt. Alleen in het buitenland moet de abonnee rekening houden met roamingkosten, doordat de provider geen wereldwijd contract heeft.

De abonnee betaalt 29,95 euro per maand, en mag daarna onbeperkt bellen, sms’en en internetten. Wie het abonnement toch niet bevalt, zit niet vast aan dure jaarcontracten; het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Netwerk van KPN
Robin Mobile is een zelfstandige mobiele provider, met een eigen klantenservice en kantoor. Het heeft een uniek concept uitgewerkt en gerealiseerd. Dankzij het stabiele en moderne netwerk van KPN, kan de klant rekenen op een hoge bereikbaarheid en een goede kwaliteit telefoongesprekken.

Vorig artikel:

Volgend artikel: