U bent hier: Home » Blog » Telecom providers » Simyo
Post image for Simyo

Simyo

Simyo is een online telecommerk van KPN. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en is sinds 2005 actief. In nog vier andere landen kunnen klanten ook gebruikmaken van het netwerk van Simyo. In Duitsland, België, Frankrijk en Spanje is het bedrijf ook actief en groeit het snel.

Maandelijks opzegbaar
De zeer goedkope sim only abonnementen van Simyo zijn maandelijks opzegbaar. Doordat Simyo weinig personeel heeft, fysieke filialen heeft en geen dure telefoons weggeeft, kunnen klanten profiteren van een zeer lage prijs.

Het opwaarderen van het Sim Only abonnement kan bij Simyo volledig automatisch, via de site en via de mobiele telefoon zelf. Zo hebben klanten zelf in de hand hoe hoog of laag hun telefoonrekening wordt.

De klant
Het belangrijkst voor Simyo is de klant. Deze moet altijd centraal staan bij alle activiteiten die het telecombedrijf uitvoert. Zo is de helft van het personeel van Simyo actief bij de klantenservice.

Deze klantenservice bevindt zich letterlijk in het midden van het kantoor. Daardoor staat de klant letterlijk centraal. 98% van de klanten van Simyo geeft aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van Simyo.

Via de webcare op Twitter en andere sociale media zoals Facebook kunnen klanten kosteloos contact opnemen met de helpdesk. Daardoor kunnen zij rekenen op een adequaat antwoord als zij een vraag hebben.

Internationaal bereikbaar
Naast dat Simyo actief is in Nederland, kunnen klanten met een sim only abonnement ook in andere landen tegen een laag tarief bellen en internetten. Ook in Duitsland, België, Frankrijk en Spanje kunnen klanten gebruikmaken van sim only bellen, sms’en en internetten.

Kortom: dankzij het Vodafone-netwerk en een internationale dekking weet de klant zeker dat hij altijd en overal bereikbaar is.Vorig artikel:

Volgend artikel: