U bent hier: Home » Blog » Telecom providers » T-Mobile
Post image for T-Mobile

T-Mobile

T-Mobile is met 4,9 miljoen Nederlandse consumenten en zakelijke gebruikers één van de grootste telecomproviders op de Nederlandse markt. Het bedrijf is onderdeel van Deutsche Telekom Group, één van de grootste communicatieondernemingen in de wereld. Met een zeer modern mobiel netwerk voor zowel spraak als data, kunnen klanten profiteren van een uiterst betrouwbaar netwerk. Ook in het buitenland is T-Mobile actief.

Buitenland
Consumenten die regelmatig in het buitenland zijn, maar toch tegen een goedkoop tarief bereikbaar willen zijn, kunnen aansluiting vinden bij T-Mobile. Voornamelijk in Duitsland, als onderdeel van Deutsche Telekom, is T-Mobile goed bereikbaar. In Duitsland worden meer dan 128 miljoen mobiele klanten dagelijks voorzien van een betrouwbaar netwerk.

Nederland
Ook in Nederland doet T-Mobile het goed. Ruim 4,9 miljoen consumenten en zakelijke klanten maken dagelijks gebruik van het moderne netwerk van T-Mobile. In 2011 behaalde T-Mobile een jaaromzet van 1,7 miljard euro.

Het netwerk van T-Mobile wordt Europees gezien beschouwd als één van de meest kwalitatieve, best bereikbare en snelste netwerken binnen Europa. Dankzij een voortdurend innovatie kunnen klanten met een Sim Only-abonnement profiteren van een snelle internetverbinding.

Voor iedereen
T-Mobile is er voor iedereen. Daarom is het belangrijk om mee te doen aan een beter milieu en zo een gezonde toekomst te creëren voor de generatie na ons. Daarom heeft T-Mobile in 2007 een samenwerkingsverband gesloten met War Child. Als communicatiepartner van War Child ondersteunt dit telecombedrijf de organisatie met zowel mensen als middelen.

Een beter netwerk
Iedere dag opnieuw is T-Mobile bezig bet het bouwen van een beter netwerk. Zo worden er momenteel op steeds meer locaties nieuwe antenne-installaties geïnstalleerd, bedoeld voor UMTS. Daarmee wordt het netwerk geoptimaliseerd en dus steeds beter bereikbaar voor klanten.

Vorig artikel:

Volgend artikel: