U bent hier: Home » Blog » Telecom providers » Telfort
Post image for Telfort

Telfort

Telfort is een aanbieder van onder andere mobiele telefonie, internet en televisie. Het bedrijf richt zich op zowel de zakelijke als particuliere telecommarkt. Bij Telfort staat klantvriendelijkheid en eenvoud van producten hoog in het vaandel. Om een goede bereikbaarheid en uitstekende dekking te kunnen garanderen, maakt Telfort gebruik van het moderne netwerk van KPN.

Producten voor de klant
De producten van Telfort zijn altijd afgestemd op de wensen van de Nederlandse klanten. Dat houdt in dat Telfort veel kwaliteit tegen een lage prijs aan biedt. Zakelijke klanten krijgen een helder, beheersbaar en gemakkelijk te administreren factuur thuisgestuurd.

Het afsluiten van een SIM Only-abonnement kan gemakkelijk online vanuit de luie stoel. Maar wie nog vragen heeft, kan daarvoor terecht bij de fysieke filialen van Telfort, waar de medewerkers klanten op een vriendelijke manier verder helpen.

Service
De service staat bij Telfort centraal. Voornamelijk de manier waarop de klant verder geholpen kan worden staat bij Telfort voorop.

Om deze service te kunnen garanderen, maakt Telfort als onderdeel van KPN gebruik van het netwerk van KPN. Het netwerk van KPN is berekend op dekkingen voor doelen binnen zowel binnen- als buitenshuis.

Geschiedenis
Telfort werd in 1996 opgericht als telecombedrijf en onderdeel van het Britse British Telecom in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen. In de tussentijd heet Telfort ‘O2’, dat later terug veranderd wordt naar ‘Telfort’. In 2005 bereikt het bedrijf namelijk een akkoord met KPN. De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) keurde het voorstel goed.

Met reclames waarin een ‘rijke kakker’ een ‘kortingspakker’ wordt, probeert Telfort uit te stralen dat klanten een goede en betere kwaliteit mogen verwachten voor een lagere prijs. Niet voor niets is de slogan van Telfort: ‘Werkt in je voordeel.’

Vorig artikel:

Volgend artikel: