U bent hier: Home » Blog » Telecom providers » Youfone
Post image for Youfone

Youfone

Youfone is een aanbieder van diverse sim-only abonnementen. Voor het aanbieden van deze abonnementen wordt gebruik gemaakt van het netwerk van KPN. Wereldwijd heeft KPN de beste contracten met andere buitenlandse providers, waardoor ook naar het buitenland bellen erg goedkoop is.  De prijs van het abonnement is laag, omdat Youfone op een efficiënte manier ter werk gaat.

Anders dan anders
Dankzij de lage prijs die Youfone berekent voor het afsluiten van een sim only abonnement, krijgen klanten een financieel voordeel. Bovendien heeft Youfone allerlei extra diensten zoals het goedkoop bellen naar en in het buitenland, het aanbood van apps, en onbeperkte Sim Only bundels.

Met het aanbieden van deze extra diensten zoekt Youfone naar eigen zeggen keer op keer naar de beste producten en diensten voor hun klanten.

Voor iedereen
Youfone is een telecomaanbieder voor iedereen. Ook voor kinderen is Youfone uitermate geschikt, omdat ouders de lopende kosten eenvoudig online op kunnen vragen.

Bovendien is de prijs van een abonnement erg laag, waardoor de telefoonrekening veel voordeliger wordt dan de klant nu gewend is. Iedereen die zijn toestel langer wil blijven gebruiken, profiteert van voordeel.

Niet alleen particulieren kunnen een telefoonabonnement afsluiten bij Youfone, ook de zakelijke markt kan prima aansluiting vinden bij deze telefoonprovider.

KPN
Dankzij de contracten die Youfone heeft met KPN, de aanbieder van het netwerk van Youfone, kunnen klanten gebruikmaken van het premium netwerk van KPN. Op deze manier kunnen Youfone klanten gemakkelijk onderling bellen en smsen naar KPN-klanten.

Doordat het bedrijf een contract heeft met KPN, kunnen klanten ook tegen een laag tarief bellen naar en in het buitenland. Zo kan voorkomen worden dat klanten verrast worden met een onvoorzien hoge telefoonrekening.Vorig artikel:

Volgend artikel: